MARDİN / MİDYAT - Midyat Fen Lisesi

Ramazan AYKAT - Okul Müdürü

1988 yılında Mardin ilinin Midyat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Midyat ilçesinde tamamladı. 2010 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nden matematik öğretmeni olarak mezun oldu. Aynı yıl Şırnak ilinin İdil ilçesinde göreve başladı. 2014 yılında Midyat ilçesine ataması oldu. 2016 yılında Midyat Fen Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atandı. 2020 yılından beri de Midyat Fen Lisesi´nde okul müdürü olarak çalışmaya devam etmektedir. Ramazan AYKAT, ikinci üniversitesi olan Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden 2018 yılında mezun oldu. Çok yönlülüğü seven ve öğrenmenin bittiği yerde öğretmenin de biteceği bilinci ile hareket eden Ramazan AYKAT, arabulucu ve uzlaştırmacı sertifikalarına sahip olup, Siirt Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü´nde yükseklisans eğitimine devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babasıdır.